TorchCraft is een Nederlandse Minecraftserver die al sinds januari 2012 bestaat. Op TorchCraft zijn er verschillende gamemodes waar we proberen spelers de beste speelervaring te geven. We zorgen voor betrouwbare, veilige en snelle servers.

Je hoeft je niet te registeren om van de TorchCraft server gebruik te kunnen maken. Je kan dus gewoon met je Minecraft account inloggen op TorchCraft via het IP-adres: server.torchcraft.nl

Geschiedenis
TorchCraft begon in januari 2012 als kleine Minecraftserver onder de naam 'mFok'. In het begin had mFok 24 slots, na een tijd begon dit te groeien naar 48 en meer. In november 2012 werd mFok omdoopt tot TorchCraft: nieuwe naam, nieuwe gamemodes, meer slots en nieuwe plugins. Zo groeide de server uit tot één van de grootste in Nederland en België die tot op de dag van vandaag is blijven bestaan!

In de onderstaande video zie je enkele hoogtepunten uit 10 jaar TorchCraft: TorchCraft is op geen enkele manier verbonden met Mojang A.B. (de eigenaar van Minecraft) en mag derhalve ook niet beschouwd worden als een onderneming van Mojang A.B.