Op deze pagina kan je lezen over ons tag systeem en de verschillende teams/groepen die er op TorchCraft zijn.


Tag systeem

Een heel aantal spelers heeft zich ingezet voor TorchCraft, dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld bouwers, developers, maar ook ex-staffleden. Speciaal hiervoor hebben we het tag systeem ontwikkeld. Een tag is een speciaal tekentje wat voor je normale rank komt te staan! Dit zijn de huidige tags:


 Image Placeholder
 Bouwer
 Image Placeholder
 Developer
 Image Placeholder
 Erelid
 Image Placeholder
 Nitro
 Image Placeholder
 Event Winnaar
 Image Placeholder
 Top Donator
 Image Placeholder
 Supporter

Torchcraft BouwTeam
Op onze server hebben we een team die ervoor zorgt dat alle serverbuilds er helemaal gelikt uitzien. Dit team zet zich geregeld in om nieuwe server builds te maken zoals lobby’s, spawns en nog meer! 

Van een bouwer in ons team wordt verwacht dat hij/zij geregeld mee bouwt of mee denkt in projecten. Het komt ook regelmatig voor dat er geen lopende projecten zijn waar bouwers nodig zijn. Dus dit geeft het voordeel zodat bouwers ook gewoon gezellig kunnen spelen op onze gamemodes naast het bouwen om. Onze bouwers zijn te herkennen aan hun “bouwer” tag ingame.

Mocht je interesse hebben om je bij ons bouw team te voegen? Laat het ons dan gerust weten via een mailtje naar: hulp@torchcraft.nl of vraag er naar in onze discord.


Developer
Developers houden zich bezig achter de schermen om TorchCraft interessanter te maken met behulp van het schrijven van plugins en scripts, en het onderhouden hiervan. Denk binnen TorchCraft bijvoorbeeld aan het handige ticketsysteem van Torchie in de spelersdiscord, en de welbekende Shout functie die je in de chat voorbij ziet komen op de Minecraft server van TorchCraft.


Erelid
Iemand met de erelid tag heeft deze verdiend, omdat diegene door de loop van jaren heen bij TorchCraft heel actief betrokken is geweest met het opbouwen en onderhouden van de community. Dat verdient natuurlijk heel veel respect en op zijn minst iets speciaals terug.


Discord Nitro
Enkele van jullie hebben Discord Nitro, dit betekent dat je de mensen van Discord ondersteund met een maandelijks bedrag. Als dank hiervoor krijg je van Discord veel toffe dingen. Zo kun je onder andere servers "boosten". Hoe meer mensen een server boosten, hoe meer toffe dingen deze server kan unlocken!

Dus, heb jij Discord Nitro en wil je nog een server boosten? Wij zouden het super tof vinden als jij de TorchCraft Discord wilt boosten! Als dank krijg je een speciaal plekje in de onlinelijst op discord én een super vette ingame tag!


Event Winnaar
Mensen met deze badge zijn afgelopen event boven iedereen uitgestegen en laten met deze tag zien dat ze echte winnaars zijn. Doe mee met events en wees de beste van allemaal om de badge ook te verdienen! Events worden vaak aangekondigd in de spelersdiscord, dus hou deze vooral in de gaten.


Top Donateur
Maandelijks wordt er bijgehouden wie het meeste geld heeft gespendeerd aan shopitems in de TorchCraft winkel. Denk bij shopitems aan ranks, skullpakketten en verrassingspakketten. Degene die uiteindelijk in een maand het meeste geld aan shopitems heeft gekocht krijgt daarvoor een mooie tag toegewezen als bedankje, maar voel je niet verplicht om hier per se voor te gaan en geef altijd uit met mate!


Supporter
Je kan deze badge verdienen door de Supporter rank te kopen in de winkel. Met deze badge laat je zien dat je TorchCraft steunt, maar dan nog met net even iets extra's, en dat wordt enorm gewaardeerd


YouTube
YouTubers zijn van harte welkom op onze server, daarom helpen we je graag een handje met het maken van toffe nieuwe content! Spelers die interesse hebben om YouTube video's te maken voor TorchCraft kunnen een ticket maken. Als we jou geschikt vinden en je bent goed bezig met het maken van content, dan krijg je van ons een super gave ingame [YouTube] rank in ruil voor het maken van video's op de TorchCraft server.

Deze rank bevat een aantal extra rechten om het maken van filmpjes net wat makkelijker te maken. Als YouTuber zullen je video's op de website en op onze Discord Server extra gepromoot worden! Ook is de kans groot dat je wordt benaderd om video's te maken voor het officiële YouTube-kanaal van TorchCraft.
Vind jij het leuk, en heb jij het in je om onze nieuwe filmster te worden? Stuur ons dan een e-mail naar hulp@torchcraft.nl!

TorchCraft Content Team
Als TorchCraft team zijn wij altijd opzoek naar talent in onze community, heb jij affiniteit met Adobe Photoshop en/of Illustrator? En lijkt het je tof om voor TorchCraft regelmatig afbeeldingen, stickers, banners en GIFjes te maken? Neem dan contact met ons op!

Stuur een e-mail naar hulp@torchcraft.nl en laat hierin zien wat jij als content creator al eens gemaakt hebt. Zorg ervoor dat jou talent zichtbaar is! Wees creatief! Wanneer je lid wilt worden van het TorchCraft Content Team ga je samenwerken met actieve staffleden en ben je dicht betrokken bij ontwikkelingen op de server. Iets voor jou? We horen het graag van je!