TorchCraft is een Nederlandse Minecraft server die sinds januari 2012 bestaat. Op TorchCraft zijn er veel verschillende gamemodes waar we proberen spelers de beste speel ervaring te geven. We zorgen voor betrouwbare, veilige en ook snelle servers. TorchCraft is op geen enkele manier verbonden met Mojang A.B. (eigenaar van Minecraft) en mag derhalve ook niet beschouwd worden als een onderneming van Mojang A.B.

Geschiedenis
TorchCraft begon in januari 2012 als kleine Minecraft server onder de naam 'mFok'. In het begin had mFok 24 slots, na een tijd begon dit te groeien naar 48 en hoger. Na ongeveer een jaar werd mFok omgetoverd tot TorchCraft: nieuwe naam, nieuwe gamemodes, meer slots en nieuwe plugins.

Server adres
Je hoeft je niet te registeren om van de TorchCraft server gebruik te kunnen maken. Je kan dus gewoon met je Minecraft account inloggen op TorchCraft via het adres: server.torchcraft.nl