Op deze pagina kan je meer informatie lezen over ons tag systeem en verschillende teams/groepen die er op onze server aanwezig zijn.


Tag systeem

Een heel aantal spelers heeft zich ingezet voor TorchCraft, dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld bouwers, developers, maar ook ex-staffleden. Speciaal hiervoor hebben we het tag systeem ontwikkeld. Een tag is een speciaal tekentje wat voor je normale rank komt te staan! Dit zijn de huidige tags:Discord Nitro
Enkele van jullie hebben Discord Nitro, dit betekent dat je de mensen van Discord ondersteund met een maandelijks bedrag. Als dank hiervoor krijg je van Discord veel toffe dingen. Zo kun je onder andere servers "boosten". Hoe meer mensen een server boosten, hoe meer toffe dingen deze server kan unlocken! Dus, heb jij Discord Nitro en wil je nog een server boosten? Wij zouden het super tof vinden als jij de TorchCraft Discord wilt boosten! Als dank krijg je een speciaal plekje in de onlinelijst op discord én een super vette ingame tag (zie afbeelding)!


YouTube
YouTubers zijn natuurlijk van harte welkom op onze server! En we helpen graag een handje met het maken van toffe nieuwe content! Spelers die een YouTube-kanaal bezitten met ongeveer 1000 abonnees of meer krijgen van ons een super gave ingame [YouTube] rank in ruil voor het maken van video's op de TorchCraft server. Deze rank bevat tevens een extra rechten om het maken van filmpjes net wat makkelijker te maken. Als YouTuber zullen je video's op de website en op onze Discord Server extra gepromoot worden! Ook is de kans groot dat je wordt benaderd om video's te maken voor het officiële YouTube-kanaal van TorchCraft.
Voldoe jij aan de eisen, en heb jij het in je om onze nieuwe filmster te worden? Stuur ons dan een e-mail naar [email protected]!


Torchcraft BouwTeam
Op onze server hebben we een team die ervoor zorgt dat alle serverbuilds er helemaal gelikt uitzien. Dit team zet zich geregeld in om nieuwe server builds te maken zoals lobby’s, spawns en nog meer! 
Van een bouwer in ons team wordt verwacht dat hij/zij geregeld mee bouwt of mee denkt in projecten. Het komt ook regelmatig voor dat er geen lopende projecten zijn waar bouwers nodig zijn. Dus dit geeft het voordeel zodat bouwers ook gewoon gezellig kunnen spelen op onze gamemodes naast het bouwen om. Onze bouwers zijn te herkennen aan hun “bouwer” tag ingame.

Mocht je interesse hebben om je bij ons bouw team te voegen? Laat het ons dan gerust weten via een mailtje naar: [email protected] of vraag er naar in onze discord.


TorchCraft Content Team
Als TorchCraft team zijn wij altijd opzoek naar talent in onze community, heb jij affiniteit met Adobe Photoshop en/of Illustrator? En lijkt het je tof om voor TorchCraft regelmatig afbeeldingen, stickers, banners en GIFjes te maken? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar [email protected] en laat hierin zien wat jij als content creator al eens gemaakt hebt. Zorg hiervoor dat jou talent zichtbaar in is! Wees creatief! Wanneer je lid wilt worden van het TorchCraft Content Team ga je samenwerken met actieve stafleden en ben je dicht betrokken bij ontwikkelingen op de server. Iets voor jou? We horen het graag van je!