Onze Discord-server is de centrale community-plek van TorchCraft. Hier hoor je het laatste nieuws, klets je met andere TorchCraft-leden, doe je mee aan give-aways en noem het maar op!

Met de Discord-server verbinden
Volg dit stappenplan om mee te doen met onze community server:

1. Ga naar deze link om naar de Discord-server te navigeren: https://discord.com/invite/w3hxqT5
  2. Nadat je bent verbonden krijg je een DM van Torchie, dat is onze Helpbot. Stuur het commando !registreer terug naar Torchie. (Krijg je geen bericht van Torchie? Controleer dan je Privacy Instellingen van de TorchCraft Community Discord Server. Hierin kan je namelijk aangeven of je berichten wilt ontvangen van server leden. Zie Blocking & Privacy Settings – Discord voor meer informatie over privacy instellingen.)
  3. Torchie stuurt je een registratiecode. Deze is 5 minuten geldig. Om je account te koppelen ga je in Minecraft naar onze server via play.torchcraft.nl en typ je ingame /torchie registreer [code] . Hier gebruik je de code die Torchie je heeft gestuurd op Discord.
  4. Proficiat! Je kunt nu meedoen met onze server!
Er staat dat ik al ben verbonden. Wat nu?
Het kan zijn dat je een melding krijgt dat je reeds gekoppeld bent met onze server. Typ /torchie ontkoppel en volg het stappenplan hierboven opnieuw om weer te verbinden.