Onze Discord-server is de online community van TorchCraft. Hier hoor je het laatste nieuws, klets je met andere TorchCraft-spelers, doe je mee aan give-aways en nog veel meer! Als je TorchCraft steunt via Nitro-boosters kan je ook nog eens leuke extra's krijgen!

Met de Discord-server verbinden
Volg het onderstaande stappenplan om mee te doen met onze Discord-server (binnenkort komt er ook een nieuwe video met uitleg):

1. Volg deze link om naar de Discord-server te gaan: https://torchcraft.nl/discord
  2. Nadat je onze Discord-server hebt betreden typ je in onze minecraftserver het commando /link
  3. Je ontvangt dan in-game een token (een code) die je moet bewaren. Dit token is 5 minuten geldig.
  4. Vervolgens typ je in onze Discord-server ook het commando /link (dit commando moet je eventueel aanklikken). Daarna opent er een venster waar je het token dat je eerder hebt ontvangen moet invullen.
  5. Klik op submit om door te gaan. Als het token geldig is en niet verlopen dan is je account nu gekoppeld.
  6. Proficiat! Je kunt nu meedoen met onze server! Ook zal je hoogste in-game rank nu zichtbaar zijn als role in onze Discord-server.
Er staat dat ik al ben verbonden. Wat nu?
Het kan zijn dat je een melding krijgt dat je reeds gekoppeld bent met onze server. Typ dan /unlink en volg het stappenplan hierboven opnieuw om weer te verbinden.

Nitro-boosters
Wanneer je op Discord een Nitro-abonnement hebt, kan je servers boosten. Wanneer je de TorchCraft-server boost krijg je als bedankje een aantal toffe extra's, namelijk:
•    Een Nitro-tag en Nitro gekleurde naam in de TorchCraft Discord-server.
•    Een boosteraankondiging in ⁠het kanaal #algemeen in de TorchCraft Discord-server.
•    Toegang tot speciale joinmessages. Deze kan je instellen met /joinmessages.
•    Toegang tot speciale leavemessages. Deze kan je instellen met /leavemessages.
•    Een speciale Nitro-tag voor je naam op onze minecraft-server. Deze kan je instellen door ingame /tags te doen.
•    Toegang tot leuke McMMO-boosts op SkyBlock.