Je kan op verschillende manieren betalen in de TorchCraft winkel. Zorg dat je voordat je wat koopt altijd toestemming hebt van je ouders. In de winkel kan je betalen met: iDeal, Creditcard, Paysafecard en met je mobiel.

iDeal
iDeal is een manier van betalen door middel van je eigen bank. Het iDeal betaalsysteem is door de banken zelf opgezet. Voor meer informatie, zie: iDeal.nl.

Creditcard
Wij ondersteunen Visa & Mastercard, de meest gebruikte creditcards. Een creditcard van bijvoorbeeld van de ING wordt ook via Visa/Mastercard geregeld, kijk dus altijd even of het logo te vinden is op je creditcard.

Paysafecard
Een Paysafecard is een soort prepaid kaart die je in de winkel kan kopen. Je betaalt voor een code die je kunt invullen bij het betalen. Een Paysafecard is op onwijs veel plaatsen te halen, bijvoorbeeld de Hema, Jumbo en Kruidvat. Op Paysafecard.com is een complete lijst te vinden.

Mobiel
Voor betalingen onder de 5 euro kun je ook je telefoon gebruiken. Je stuurt dan een SMS en krijgt een code terug die je kan invullen. Gebruik altijd een telefoon waar je zelf voor betaald.