Op deze pagina vind je het staffteam van TorchCraft. Je komt ze op de server tegen met verschillende functies: zo hebben we Admins, Moderators en Helpers, maar ook Developers.

Wat doet een Admin?
Een admin houdt zich bezig met het draaiend houden van de server. Dit kan bijvoorbeeld zijn: plugins updaten of helpers/moderators begeleiden, ze hebben vaak een breed takenpakket, maar werken meer achter de schermen.

Wat doet een Moderator?
Een moderator houdt zich bezig met het netjes houden van de server. Als er iemand is op de server die zich niet aan de regels houdt, dan zal een moderator die persoon aanspreken en eventueel een straf geven. Soms hebben moderators ook nog extra taken. Bijvoorbeeld de survivalmap opruimen.

Wat doet een Helper?
Een helper houdt zich bezig met het helpen van mensen op de server. Zij zijn het eerste aanspreekpunt als je met een vraag zit die gaat over de gamemode waarop je speelt. Kan een helper je niet helpen? Dan zal een moderator of admin je vaak verder helpen.

Wat doet een Developer?
Een developer houdt zich bezig met het programmeren van plugins voor TorchCraft. Hierdoor komen er speciale dingen op de server die niet standaard in Minecraft zitten.

Overzicht van alle huidige staffleden:

Admins

Image Placeholder

Image Placeholder

Wooglut
Eigenaar
ChimpGamer
Creative Admin
Developer
111age
Admin
engeltjuuh
Survival Admin
Hoofd Helper

Image Placeholder
Image Placeholder

DanceGirlAmbie
Skyblock Admin
SlamBam140
Skyblock Admin
SenorFlamingo
Skyblock Admin
Hoofd Bouwteam

Moderators

Image Placeholder

P2Paul
Survival Moderator
Strupty
Survival Moderator
compelintje
Survival moderator
xVerena
Survival Moderator

TiboDP
Content Moderator

Helpers

GoedeKoffie
Survival Helper
Ghoas_T
Survival Helper
Ringo1978
Survival Helper
SUP3RK3V1N104
Skyblock Helper

Image Placeholder

Speeddytjuh1991
Skyblock Helper

PienterePegasus
Skyblock Helper