Op deze pagina vind je het staffteam van TorchCraft. Je zal ze op de server vinden met verschillende ranks. Zo hebben we Admins, Moderators en Helpers, maar ook Developers.

Wat doet een admin?
Een admin houdt zich bezig met het draaiend houden van de server. Dit kan bijvoorbeeld zijn: plugins updaten of helpers/moderators begeleiden, ze hebben vaak een breed takenpakket.

Wat doet een moderator?
Een moderator houdt zich bezig met het netjes houden van de server. Als er iemand is op de server die zich niet aan de regels houdt, dan zal een moderator die persoon aanspreken en eventueel een straf geven. Soms hebben moderators ook nog extra taken. Bijvoorbeeld de survivalmap opruimen.

Wat doet een helper?
Een helper houdt zich bezig met het helpen van mensen op de server. Zij zijn het eerste aanspreekpunt als je met een vraag zit die gaat over de gamemode waarop je speelt. Kan een helper je niet helpen? Dan zal een moderator of admin je vaak verder helpen.

Wat doet een developer?
Een developer houdt zich bezig met het programmeren van plugins voor TorchCraft. Hierdoor komen er speciale dingen op de server die niet standaard in Minecraft zitten.

Een overzicht van de staffleden:

Admins

Image Placeholder

Image Placeholder

Moderators

Image Placeholder

Image Placeholder

Helpers

Image Placeholder
Image Placeholder
Image Placeholder