Op deze pagina vind je het staffteam van TorchCraft. Je zal ze op de server vinden met verschillende ranks. Zo hebben we Admins, Moderators en Helpers, maar ook Developers.

Wat doet een admin?
Een admin houdt zich bezig met het draaiend houden van de server. Dit kan bijvoorbeeld zijn: plugins updaten of helpers/moderators begeleiden, ze hebben vaak een breed takenpakket.

Wat doet een moderator?
Een moderator houdt zich bezig met het netjes houden van de server. Als er iemand is op de server die zich niet aan de regels houdt, dan zal een moderator die persoon aanspreken en eventueel een straf geven. Soms hebben moderators ook nog extra taken. Bijvoorbeeld de survival map opruimen.

Wat doet een helper?
Een helper houdt zich bezig met het helpen van mensen op de server. Zij zijn het eerste aanspreekpunt als je met een vraag zit die gaat over de gamemode waarop je speelt. Kan een helper je niet helpen? Dan zal een moderator of admin je vaak verder helpen.

Wat doet een developer?
Een developer houdt zich bezig met het programmeren van plugins voor TorchCraft. Hierdoor komen er speciale dingen op de server die niet standaard in Minecraft zitten. Developers zijn op dit moment nog niet herkenbaar in-game.

Een overzicht van de staffleden:

Admins

Tendonsie
Eigenaar
Financieel
 Cees
Eigenaar
Algemeen
 ChimpGamer
Admin
Creative & Dev
 Kamiel
Admin
Survival & Event

SaintSDevastator
Admin
Hoofd helpers

Moderators

111age
Moderator
Prison
 Jale1
Moderator & EventManager
Survival & Event
 P2Paul
Moderator
Survival
 Ringo1978
Moderator
Survival

SUP3RK3V1N104
Moderator
Creative
 troes1
Moderator
Prison
 Jeroen123
BouwModerator
Algemeen
 Tobjas
Moderator
Survival

smileyman03
Moderator
Creative

Helpers

Bjertha
Helper
Prison
 TheIdiotManiac
Helper
Skyblock
 SirRohan
Helper
Skyblock
 DanceGirlAmbie
Helper
Skyblock

SenorFlamingo
Helper
Survival
 werken23
Helper
SkyBlock
 jamzz00
Helper
Survival
 DanceFloor18
Helper
Prison

RAIS13
Helper
Prison
 Anarchics
Helper
SkyBlock

Developers

Backslide999
Developer
Algemeen